Victorias Secret parfym

Uppkomsten av Vicotira Secret har en mycket intressant historia. Grundaren hette Roy Raymond och Victorias Secret uppstod på grund av att Ray tyckte det var pinsamt att handla underläder till hans fru. Därför kom han på idén till en butik där män skulle kunna köpa underkläder till deras kvinnor utan att behöva skämmas. Konceptet bestod av manlig inredning i butiken och mycket hjälpsam och kompetent personal. Affärsidén gick bra och till slut sålde Roy Raymond Victorias Secret för att grunda ett annat företag. Den här gången misslyckades dock Roy Raymond och han tog livet av sig genom att hoppa från Golden Gate bron.

Under 1990 talet blev Victoria Secret den största återförsäljaren av damunderkläder i USA och företaget utvigdades genom att även sälja skor, badkläder och parfymer. Idag är Victorias Secret vida känt bland annat för deras modeshow Victoria Secrets show.

Det finns en rad olika Victorias Secret parfymer, men även andra produkter som till exempel body lotion. Några kända Victorias Secret parfymer är bland andra..

Victorias Secret Mood Yearning:
Victoria Secrets Mood Sculent:
Victorias Secret Pink Coffret:

Var kan jag köpa Victorias Secret parfym?

Störst utbud på Victoria Secrets parfymer har du såklar på nätet. Du kan också beställa dem via Victora Secrets officiella hemsida eller köpa dem i Victoria Secrets butiker. I dagsläget finns det tyvär inga Vicktorias Secret butiker i Sverige, men Victorias Secret parfmer och andra skönhetsprodukter går att beställa bland annat via..