Van Gils parfym

Van Gils är ett nederländskt företag som skapades så tidigt som 1948. Van Gils skapades i efterkrigets Europa och fick snabbt uppmärksamhet för deras oerhört välsydda klädesplagg.

Den första Van Gils parfymen lanserades år 1997 och sedan dess har 11 Van Gils parfymer lanserats. Van gils parfymer fokuserar i huvudsak på männen, men även kvinnor kan välja mellan några olika dofter.

Van Gils classic

En uppskattad Van gils parfym är Van gils classic. Van gils Classic finns inte enbart som parfym utan även som deodorant och rakvatten.

Van Gils Classic har toppnoter av citron, bergamott och verbena. Mellanoterna utgörs av kryddig koriander, timjan och kardemumma och basen består av cederträ och apelsin. Man kan beskriva Van Gils classic som en kryddig och träaktig parfym.

Van Gils Puur

Van Gils classic är en parfym som passar ganska många män. Puur å andra sidan har en mer nischad kundrets och är inte för alla. Parfymen beskrivs som en mystisk och förförande parfym som doftar av lavendel, mysk och flera olika exotiska träinslag.

Van Gils Her Aura

Är kanske den mest omtyckta Van gils parfymen för kvinnor. Förutom Van Gils Her Aura finns även Van Gils Her Aura by night och Van Gils His Aura för män.

Her Aura är en Van Gils parfym som  lanserades 2006 och är en fruktig och blommig parfym som passar bra på sommaren. Doften består av olika frukter så som citrus och ananas och blommor så som orkidè och näckros.

Var kan jag köpa Van Gils Parfymer?

Billigast får du Van Gils parfymen i tax free affärer eller på nätet. Några exempel är…