Sean Paul parfym

Sean Paul är en mycket populär dancehall artist/rappare från Jamaica. Sean Paul har ett väldigt mixat ursprung då han hans farfar var en sefardisk jude som utvandrat från Portugal och hans farmor afrokarabiskt ursprung. Sean Pauls mor var en välkänd konstnär och även hon var av mixat ursprung av kinesiskt och engelsk härkomst.

Sean Pauls familj bestod till stor del av atleter och både hans mor och far var duktiga simmare. Även Sean Paul försökte sig på en liknande bana och spelade vattenpolo från att han var 13 år men gav upp det vid 21 års ålder och satsade på musiken istället, vilket senare visade sig vara ett bra val. Några kända låtar Sean Paul har gjort är bland annat ”We Be Bruning”, So Fine, Got 2 Luv U och ” She Doesn’t Mind”.

I dagsläget finns det ingen Sean Paul parfym även om det finns flera spekulationer om att det kommer att komma snart. Det är också många som misstar Jean Paul Galtier parfymer med Sean Paul parfym eftersom Jean och Sean uttalas på ett liknande sätt. Letade du egentligen efter Jean Paul Galtier parfym så kan du klicka här. Om du vill bära Sean Pauls parfym får du vänta tills/om han vill lansera en egen doft. Under tiden du väntar på en Sean Paul parfym så kan du skaka loss till hans musik under tiden.