Sarah Jessica Parker parfym

Sarah Jessica Parker är en skådespelare som är mest känd från tv-serien Sex and the City där hon spelar karaktären Carrie Bradshaw. Sarah Jessica Parker kommer från en stor familj och där hon hade flera helsyskon och många halvsyskon. Som liten fick hon bara två par skor per år och det är därför som Sarah Jessica Parker menar att hon idag lider av en ”sko-fetisch”.

Sarah Jessica Parker är på många sätt en intressant personlighet och har vunnit många priser. Några intressanta fakta om Sarah är att hon är den enda kvinnan i Sex and the City som aldrig visat sig naken. Sarah Jessica Parker har erkänt att mode är en central del av hennes liv eftersom hon papparazzian alltid kan vänta runt hörnet.

Som många andra celebriteter har Sarah Jesca Parker ett eget parfymmärke. Sarah har i och med hennes berömdhet inspirerat många kvinnor och är därför en idol och förebild för många.

Det finns en hel del olika Sarah Jessica Parker parfymer, bland andra Covet, Dawn, Endless, Lovely och Twlight. De kanske två mest kända Sarah Jessica Parker parfymerna är Lovely samt Covet.

Sarah Jessica Parker Lovely: Med Lovely ville Sarah Jessica Parker skapa en modern och carmig parfym. Den här parfymen öppnar med svag lavendel, citry och rosenträ. Doften fortsätter utvecklas med inslag av orkidé och Äpple Martini. Basen i Sarah Jessica Parkers Lovely består av bland annat vit mysk, bärsten och cederträ. Enligt Sarah själv är detta en doft som är lämplig för kvinnor i alla åldrar.

Sarah Jessica Parker Covet:

Covet är Sarah Jessica Parkers tredje doft och ett försök från hennes sida att uttrycka en annan del av hennes personlighet. Sarah Jessica Parker Covet är tänkt att återspegla en sida av hennes personlighet som bäst kan beskrivas som den ömsinta, okynniga och pratglada Sarah.

Toppnoterna består bland annat av kryddig choklad, sciciliansk citron och lavendel. Hjärtat består av kaprifol och magnolia.Basen består bland annat av kashmir trä och mysk. Sarah Jessica Parker Covet kan beskrivas som en blommig och kryddig parfym som kanske bäst bärs under dagen.