Rihanna parfym

Rihanna är ett exempel på en fenomenal framgångsrik artist och det vara bara en fråga om tid innan Rihanna skule lansera hennes eget parfymmärke.

Rihanna föddes och växte upp på ön Barbados och utmärkte sig tidigt med hennes talang för att sjunga och vann dessutom flera lokala skönhetstävlingar. Hennes liv hade dock kunnat fortsätta som förr på Barbados om det inte vore för att hon blev introducerad för en musikproducent Evan Rodgers från New York. Evan Rodgers fru var själv från Barbados så Rodgers var egentligen inte där för att hitta nya talanger utan för att hälsa på hans frus familj och semester. När han såg Rihanna förstod han dock snabbt att hon var något utöver det vanliga och han bokade snabbt ett möte mellan Rihanna och Jay Z och resten är som man brukar säga historia

Rihanna Reb’l Fleur for women

Den första Rihanna parfymen som lanserades heter Reb’l Fleur for Women och kom ut 2011 i Sverige. Det första som slår en med Reb’l Fleur är att den här Rihanna parfymen har en mycket vacker flaska. Flaskan påminner till utseendet om en högklackad sko.

Doften i Reb’l Fleur kan beskrivas som krämig med fruktiga inslag. Den här Rihanna parfymen har doftar av kokosnöt, violet och vanilj. Reb’l Fleur är en parfym som bäst kvällstid/nattetid under sommaren eller tidig höst.

Rihanna Rebelle

Rihanna Rebelle är en parfym som beräknas lanseras nu till våren här i Sverige. Rebelle är en mer fruktig parfym med toppnoter av ingefära, plommon och jordgubbar. Hjärtat innehåller bland annat vanilj och kakao och basen har förutom mysk och patchouli inslag av kaffe.
Rihanna Rebelle är en parfym som man antingen älskar eller ogillar och den bärs bäst kvällstid.