Replay parfym

Replay är än så länge ganska ung i parfymbranschen. Den första Replay parfymen lanserades så sent som 2008 men företaget har ändå hunnit med att lansera hela tio Replay parfymer.

Replay är ett modeföretag som riktar in sig till en ungdomlig publik. Replay fokuserar mycket på Jeans och skjortor och kläderna har en ganska rockig stil.

Replay har lanserat en mängd olika parfymer både för han och hon som är lågt prissatta och väldoftande.

Populära Replay parfymer

Replay for Her Replay for women: Replay for women är en parfym som faller de flesta i smaken. Den här Replay parfymen är en förförisk doft som öppnar med citrus och äpple. Hjärtat består av plommon och basen innehåller bland annat tonka bönor. Det slutgiltiga intrycket från den här Replay parfymen blir en riktigt lyckad doftcoctail.
Jeans Spirit! for Her Replay for women:
Jeans Spirit för henne är en mild och trevlig Replay parfym. Det här är en mycket avslappnande feminim parfym som öppnar med pion. Hjärtat i Jeans Spirit för henne är dock desto mer kryddigt och innehåller bland annat ingefära. Basen består utav bland annat viol.
Replay for Him Replay for men: Det här är en Replay parfym för män som är lite kryddig och träig i doften. Replay for Him lämpar sig bäst som sällskap till huden på hösten eller våren.

Var jag kan köpa Replay parfym?
Replay parfymer kan du köpa i felra butiker på nätet. Lista kommer inom kort.