Puma parfym

Puma är ett tyskt varumärke som grundades så tidigt som 1924. Puma började deras framgångssaga med att tillverka skor. Puma har haft en framgångsrik strategi där man låtit kända sportstjärnor bära deras produkter och på så sätt delas framgångar.

I dagsläget är Puma ett av världens mest känd sportvarumärken och har expanderat deras produktportfölj kraftigt.
Puma tillverkar idag förutom allahenada olika sportkläder även parfymer, schampo och deoderant.
Välkända Puma parfymer

Puma har en hel uppsjö med olika parfymer. Kännetecknande för dem alla är de är ganska snällt prisatta samt att de tagits fram i samarbete med Procter & Gamble. Sammanlagt finn det över 20 olika Puma parfymer och det gäller att finna rätt sort som passar en. Några puma parfymer som är mer uppskattade än övriga är bland andra bland puma herrparfymer Animagical man, Puma man, Puma Create Man.

Bland Puma parfymer för kvinnor är det sorterna Animagical Woman, Puma flowing Freewoman men bäst hem går Puma: Puma for Women.
Puma man är en Puma parfym som karaktiseras av mysk och dofter från många olika frukter. Parfymen innehåller bland annat japansk apelsin, citron, ananas och vattenmelon.
Puma for Women karaktiseras av grapefrukt och grönt te. Det är en bra parfym att ha på sig ev varm sommardag när du är ute och rör på dig.

Var kan jag köpa Puma parfym?

Puma parfymer är populära sportparfymer som kan inhandlas i ett flertal olika butiker. En uppdaterad lista över var du kan köpa Puma parfymer kommer att dyka upp inom kort.