Paris Hilton parfym

Paris Hilton är en framgångsrik affärskvinna och är en sådan karaktär som både är mycket älskad och hatad. Paris Hilton är ett barbarnsbarn till grundaren av det välkända hotellkedjan Hilton.

Paris Hiltons karriär och kändisskap började med tv-serien ”Simple Life” sedan dess har Paris huserat i ett antal olika tv-shower som Veronica Mars, Supernatural och O.C. Paris har också haft filmroller i filmer som the Hottie and the Nottie och House of Wax. Paris Hilton har också verkat som producent av egna tv-serier som tillmestadels kretsar kring hennes eget kändisskap. Utöver detta har Paris också figurerat en kort stund som musiker och gjorde en singel ”Stars Are Blind” som gick relativt bra.

Paris jobbar hårt på hennes kändisskap, men är också mycket känd på grund av vissa skandalösa beteenden och uttalanden. Paris har bland annat medverkat i en porrfilm ”1 night in Paris” som fick mycket uppmärksamhet. Paris har också i berusat tillstånd gjort en hel del osmarta uttalanden bland annat sägs det att hon har sagt att hon blir äcklad av svarta killar, vilket man naturligtvis inte får säga om man är en rik, vit och blond kvinna eftersom man då snabbt blir anklagad för rasism.

Som många andra försöker Hilton att tjäna pengar på det kändisskap som hennes handlingar ackumulerar. Paris har bland annat planer på at lansera ett skomärke och sedan en tid tillbaka finns det Paris Hilton parfymer. I dagsläget tillverkas det både Paris Hilton parfymer för både män och kvinnor.

Paris Hilton parfymer lanserades redan år 2005 och Paris märkte snabbt att det fanns ett sug efter produkten. Den första Paris Hilton parfymen som lanserades hette endast Paris Hilton och beskrivs av många som den mest överlägsna Paris Hilton parfymen. Senare lanserades Paris Hilton Just me och Paris Hilton Heiress.

Kända paris Hilton parfymer

Paris Hilton: Paris Hilton: Skapades av Steve Demercado and James Krivda. Denna Paris Hilton parfym skapades för att efterlikna Paris exklusiva livsstil. Toppnoterna i Paris Hilton är av äpple, melon och apelsin och skapar en förförande doft. Vidare består mellannoterna av söta dofter från jasmin, mimosa och basen innehåller bland annat mysk, sandelträ och ekmossa.

Paris Hilton Heiress: Det här är en Paris Hilton parfym som finns både för män och kvinnor. För kvinnor heter den Heiress och för män endast Heir. Det är dock två helt olika dofter. Heiress är en blommig och fruktig parfym som har inslag av passionsfrukt, apelsin, persika och något så ovanligt som champagne.

Paris Hilton Just me: Har en passionerande doft av rosa peppar, hallon, vanilj och sensuell mysk. Paris Hilton Just me är en populär Paris Hilton parfym men vissa menar att den inte håller samma kvalite som Paris Hiltons första parfym. Paris Hilton Just me finns även i en manlig version. Av kritiker och konsumenter så är Paris Hilton Just me för män mycket uppskattad än den kvinnliga versionen.

Var kan jag köpa paris Hilton parfymer?

Du kan köpa Paris Hilton parfymer på nätet via flera olika affärer. Bland annat Parfymhuset.se, Vivamondo.se och många fler.