One million parfym

Parfymen One Million är gjort av det stilistiska företaget Paco Rabanne. Företaget har fått sitt namn från grundaren Francisco Rabaneda Cuervo smeknamn. Paco föddes i Spanien, men fick fly med hans mor till Frankrike på grund av det spanska inbördeskriget. 1966 Skapade Paco hans eget modehus och fick genast uppmärksamhet på grund av hans okonventionella alster. Paco skapade nämligen kläder av material så som papper, metall och till och med plast.

Idag är Paco Rabanne ett företag som liksom många andra försöker sälja produkter via sexig marknadsföring. Paco Rabanne har på senaste tiden lyckats ovanligt bra med hjälp av några extremt stilrena reklamfilmer för parfymen One million eller 1 million som den skrivs.

Parfymen One Million levereras i förpackningar som med sitt utseende definierar ordet lyx. One million för män levereras i en flaska som liknar en guldtacka och den kvinnliga versionen kan liknas vid en diamant.

One million har toppnoter av grapefrukt, blodapelsin och mint. Mellanoterna består av bland annat kanel och basnoterna är av patchouli och amber.Lady million har i sin tur toppnoter av hallon, neroli och pomerans. Mellanoterna består av arabisk jasmin och basmoterna av honung och Patchouli.

Hur du upptäcker en falsk One Million parfym

Var observant på att det finnas falska versioner av one million online. Det kan vara svårt att se skillnad på de äkta och falska versionerna av one million. Främsta kännetecken är naturligtvis doften, förpackningen och serienumret. Kvaliteten på de falska one million parfymernas förpackningarär vanligtvis sämre och leta efter lågupplöst bilder på förpackningen och flagnande färg på flaskan. Du kan försiktigt testa att skrapa av guldfärgen med nageln om det lossnar är det troligt inte en äkta One Million parfym. Leta också efter omatchande serienummer på förpackningen och själva flaskan. Ett annat tips som gäller för alla parfymer är att titta på kvaliteten på själva glasflaskan. Om glaset är dåligt gjort med konstiga formationer och märken som inte borde finnas där är det en kopia.