Naomi Campbell parfym

Naomi Campbell är en känd supermodell med flera stora meriter. Naomi Campbell är bland annat den första färgade kvinnliga fotomodellen som har prytt det franska modemagasinet Vogue men också välkända Time.

Kvinnan bakom doften

Naomi Campbell föddes i London och har jamaicanskt och även kinesiskt påbrå. Naomi Campbell är känd för hennes heta temperament och kärleksaffärer. Naomi har bland annat haft ihop det med Mike Tyson och Robert Deniro. Naomi Campbell fick en uppmärksammad present av hennes senaste partner den ryska miljardären Vladislav Doronin. Presenten bestod av ett hus format som guden Horus öga. Denna extrema byggnad är designad av Luis de Garrid och har en helt miljövänlig konstruktion.

Naomi Campbell har även en mer kreativ sida där hon har varit medförfattare till romanen ”Swan” och har två egna företag varav det ena företaget producerar hennes egen parfymkollektion.

Om parfymerna

Naomi Campbell släppte hennes första parfym redan 1999 och har släppt nya dofter tills idag. Totalt har Naomi Campbell 15 olika parfymer varav samtliga är för kvinnor.

Cat Deluxe: Naomi Campbell Cat Deluxe är en av de mer populära Campbell parfymerna. Denna parfym har doftnoter av bland annat frukter som persikor och bas med en doft av vanilj.