Mexx parfym

Mexx grundades utav en modedesigner Rattan Chadha samt hans businesspartners Sen Sharma, Adu Advaney och Suveer Arora. Tillsammans grundade de två populära klädföretag i Holland. Moustache för män samt “Emanuelle för kvinnor. Det är också därifrån Mexx har fått sitt namn. Under 1986 beslöt grundarna för att slå samman företagen och det nya namnet konstruerades på följande sätt. M:et kommer från Moustache och E:et från Emanuelle och de två X:En kommer från betydelen ”puss puss”.

Mexx tillverkar förutom kläder även en rad olika accessoarer så som skor, väskor, solglasögon, sängkläder och parfymer. Mexx parfymer är överkomliga i pris och de har många olika dofter för både män och kvinnor. När det kommer till Mexx parfymer så gäller det dock att välja rätt. Du kan få Mexx parfymer för strax över hundralappen, men var säker på att du väljer de lyckade dofterna som listas nedan.

Många av Mexx dofterna är ganska okända men några populära och väldoftande Mexx parfymer är Fly High som finns både för men och kvinnor.

Populära och bra Mexx parfymer för kvinnor

Mexx Woman Summer edition: är en annan Mexx doft som uppskattas mycket och är en blommig parfym som används bäst dagstid under vår/sommar.
Mexx Black Women parfym: Det här är en blommig och fruktig parfym med kryddinga inslag. Mexx Black women passar bra aåret runt, men lämpar sig kanske lite bättre under hösten och vintern.

Populära och bra Mexx parfymer för män

Mexx Pure Life: Den här parfymen uppskattas av många och har en övervägande citrus doft. Det här är en parfym som fungerar bäst på sommaren under dagen.
Mexx Ice touch for men: Det här är en träig och fruktig parfym med inslag av grapefrukt, äpple, mandarin. Hjärtat består av jasmin och rosor och basen består bland annat ambra, patchouli och sandelträ.
Mexx Black for Him: Den här parfymen gillas inte av alla. Toppnoter av bland annat svart peppar och mandarin och hjärtat innehåller näckros. Det här är en parfym

Var kan jag köpa Mexx parfymer?

Du kan hitta Mexx parfymer billigt på nätet hos flera olika parfymbutiker. Information om var du hittar Mexx parfymer billigast kommer inom kort.