Marc Jacobs parfym

Marc Jacobs är en modeikon som bland annat varit designansvarig för Louis Vuitton. Marc Jacobs har också kommit med på en lista över 100 världens mest inflytelserika personer av Time Magazine. Förutom Marc Jacobs kläder är Marc också välkänd för att han är homosexuell och räknas även där som en av de mest inflytelserika homosexuella personerna i världen för närvarande.

En övervägande majoritet av alla Marc Jacobs parfymer är gjorda för kvinnor, men det finns även en del Marc Jacobs parfymer inriktade till män. Några av de för närvarande mest populära Marc Jacobs parfymerna är..
Marc Jacobs daisy: Är en blommig och på samma gång träig Marc Jacobs parfym som lyckas med konsttycket att trots dess sammansättning vara utmärkande feminim och förförisk. Mar Jacobs Daisy innehåller bland annat grapefrukt, jasmin samt jordgubbar.

Marc Jacobs Lola: Är en Marc Jacobs parfym som leveras I en uppseendeväckande flaska där toppen föreställen en ros. Lola är en relativt ny parfym och kom ut år 2009 och innehåller rosa peppar, päron, röd grapefrukt, mysk samt vanilj m.m.

Marc Jacobs blush: Blush är en mycket blommig parfym och doften domineras av jasmin. Förutom jasmin innehåller denna Marc Jacobs parfym även citrus, banan, mysk, kashmir trä.

Marc Jacobs Essence: Är en blommig och orientalisk Marc Jacobs parfym. Innehåller bland annat turkisk ros mysk men har också inslag av citrus. Marc Jacobs Essence är en parfym som passar bäst att bära under våren och då helst på natten.