Lancôme parfym

Lancôme har varit en framträdande aktör inom parfymer, kosmetika och hudvård ända
sedan1930-talet. År 1935 visade grundaren av företaget Armand Petitjean upp hela fem parfymer och företaget fortsatt att lansera parfymer sedan dess.

Företaget har fått dess namn Lancôme från slottet Le Château de Lancosme. Lancomes målsättning har varit att skapa produkter som kan sprida Frankrikes elegans över hela världen och man kan säga att de till viss del har lyckats. Lancome är kända för att låta framträdande designers rita deras parfymflaskor, vilket har lett till att många Lancôme parfymflaskor är samlarobjekt idag. Lancôme parfymer har också representerats av många av världens mest kända kvinnliga skådespelare så som Kate Winslet, Uma Thurman, Anne Hathaway, Drew Barrymore och m.fl.

Det finns även Lancôme parfymer för män som så som Hypnose Homme vilket representerats av Clive Owen.

Populära Lancôme parfymer

Lancôme Midnight Rose

Lancôme Midnight Rose är en förförisk Lancome parfym som är till för att bäras vid romantiska ögonblick. Toppnoterna består av hallon och rosor, hjärtat av jasmin, pion och vinbär. Basen avslutar med mysk och vanilj.

Parfym Lancome Hypnose for women

Hypnose är en sensuell orientalisk Lancôme parfym och doften består bland annat av passionsblomma, vanilj och jasmin.
Lancome Hypnose är en parfym som bärs bäst på hösten eller vintern men fungerar bra att använda både dag -och kvällstid.

Hypnôse Homme Lancome for men

Den här Lancome parfymen är en balansgång mellan kryddiga och orientaliska dofter. Hypnôse Homme Lancome har starka kryddiga inslag av lavendel, grön mynta, mandel. Förutom det innheåller den här Lancome parfymen doftinslag av mandarin, patchouli och mysk.

Lancome Miracle parfym

Miracle är en Lancome parfym som lämpar sig väl under sommaren och våren. Den här fördelen bärs med fördel dagtid och har en energisk uppiggande doft. Miracle öppnar med fruktig litchi för att övergå till ett kryddigt och blommig hjärta med dofter av ingefära, jasmin, och peppar. Basen består av mysk och ambra