Köpa parfym på nätet

Det är många som blir väldigt förvånade över hur billigt det är att köpa parfym på nätet. Än idag är det allt för många som går in i en dyr parfymaffär och betalar 500 kr för en 50 EDT som de kan få hundratals kronor billigare genom att beställa dem via nätet.

Fördelar med att köpa parfym på nätet

De fördelar du har med att handla parfym är främst ett större utbud och lägre priser. Det finns också vissa nackdelar så som att du måste vänta ett par dagar på din parfym istället för att den med dig i en påse hem. Du kan inte heller dofta på den i förväg, men du kanske kan dofta på parfymen i en närliggande affär så att du vet vad du beställer för något.

Se upp med fraktkostnaden!

När du beställer parfym online så är det bra att känna till fraktkostnaden för olika parfymbutiker på nätet. Fraktkostnaden kan vara allt från 0 till 50 kronor, men vissa parfymbutiker på nätet har fri frakt om du beställer över en summa så som 500 eller 800 kronor.

Leveransen kan ta allt från 1-3 arbetsdagar. Det innebär också att om du beställer på helgen så tar det flera dagar för dig att få varorna än om du beställer dem i början av veckan. Du kan naturligtvis beställa din parfym på söndag kväll vilket borde innebära att de skickas iväg på måndagen.

Var kan jag köpa parfym billigt på nätet?

Det finns många butiker som idag säljer parfym på nätet. Konkurrensen gynnar dock dig som är konsument och gör att det blir billigare för dig att köpa parfym på nätet. Några affäer som brukar ha hyffsat billiga priser är bland annat Parfym.se, Parfymonline, Vivamondo och Nordicfeel. Ingen av dessa butiker är dock billigast på alla parfymer och vill du hitta det lägsta priset så gäller det att du letar runt.