Kenzo parfym

Kenzo är ett modehus som grundades 1970 i Paris av Takada Kenzo. Takada Kenzo förvånande världen med hans sinne för att förena inslag från olika kulturer i hans kläder. Kenzos kläder lade grunden för ett nytt sätt att tänka inom modevärlden.

Kenzos är som företag starkt inspirerat av naturen och hämtar deras kreatvia idéer därifrån. Kenzos vision är att försöka fånga och sammanfoga flera olika kulturella inslag i deras produkter. Kenzo parfymer bygger på värderingar av liv, energi och en djupt rotad jämvikt.

Du kan hitta en passande Kenzo parfym både för kvinnor och män. Kenzo parfymer tillverkas i ”parfymernas hemland” Frankrike.

Kenzo erbjuder både blommiga, friska och orientaliska parfymer för kvinnor. Söker du dofter för män så kan hitta Kenzo parfymer som är friska, aromatiska, eller kryddiga.
Att köpa en parfym från Keno är ganska billigt med tanke på hur passa omtyckta parfymerna är. Några exempel på Kenzo priser är att du kan få 50ml Kenzo Flower för under 300 kronor eller en 30ml Kenzo Amour.

Populära Kenzo parfymer

Parfym Kenzo Amour: Parfymen Kenzo Amour är Kenzos försök till att fånga kärlek i en flaska.
Kenzo Amour brukar beskrivas som en ganska mild parfym som är väldigt lätt att tycka om. Kenzo Amour är som parfym behaglig både för den som bär den och för de som står runt omkring.

Parfymen Kenzo Amour han inslag av vanilj och japanska körsbärsblommor.

Kenzo leau par kenzo edt: Kenzo l’eau par kenzo eau de toilette är en frisk och blommig och fruktg parfym med inslag av mandarin, mynta och vit persika. Basen i Kenzo l’eau par kenzo eau de toilette består av vanilj, mysk och cederträ.