Juicy Couture parfym

Juicy Couture är ett företag som inriktar sig huvudsakligen mot unga modemedvetna kvinnor som vill ha märkeskläder till ett rimligt pris.

Juicy Couture grundades 1994 av två kvinnor Gela Nash-Taylor och Pamela Skaist-Levy som älskade mode och fashionabla varumärken. Som många andra unga kvinnor hade de svårt att skrapa ihop tillräckligt mycket pengar för att råd att ha dessa varumärken i deras garderob. Lösningen blev att grunda deras eget företag som fokuserade på vardagliga och sportiga kläder som skulle vara tillgängliga för alla plånböcker.

Senare utökades Juicy Couture deras sortiment till att också inkludera olika acessoarer så som smycken, klockor, skor och sist men inte minst parfymer. Idag är Juicy Couture ett märke som trots grundidén prismässigt är ganska exklusivt.

Olika typer av Juicy Couture parfym

Juicy Couture har huvudsakligen dofter för kvinnor men det finns i nuläget även en Juicy Couture herrparfym med det mindre tilltalande namnet Dirty English. Vidare finns det några ganska populära damparfymer som heter Peace, Love and Juicy Couture, Juicy Couture Couture.

Peace Love and Juicy Couture: Är något av av en hippieparfym som med färgglad box och ett skrikigt budskap om kärlek och fred. Detta är Juicy Couture parfym som föra tankarna tilbaka till 60-talet och de frisinnande rörelserna som uppstod då. Själva flaskan kommer i komplett hippieutförande med pärlhalsband och rosa dekoration.Den här Juicy Couture parfymen har en sammansättning av äpple, jasmin, Malibu Vallmo, patchouli och mysk.

Juicy Couture Couture: Couture är en orientalisk doft med stark blommig karaktär. Doftar av bland annat mandarin, grapefrukt. Hjärtat består bland annat av plommon och jasmin. Basnoterna består av vanil och sandelträ.
Juicy Couture Dirty English: Dirty English är i dagsläget den enda Juicy Couture parfymen för män. Doften beskrivs som kryddig, träig och läderaktig. Denna Juicy Couture parfym inehåller bland annat spiskummin och kardemumma och doft av läder. Basen besdtår av ebenholts, svart mossa och mysk. Den här parfymen riktar sig till ”Bad Boys” med ett snabbt och farligt leverne.