Joop parfym

Wolfgang Joop föddes I Potsdam i Tyskland år 1944. Wolfgang och has fru Karin har rönt mycket uppmärksamhet för deras unika kollektioner och fått flera priser och utmärkelser. Wolfgang Joop är en mångsidig man som har studerat marknadsföringspsykologi och jobbat både som Journalist och frilansare för olika välkända modehus.

Joop slog igenom på allvar då han kom med i New York Times för hans speciella päls-kollektion år 1978. Kort därefter bestämde sig Wolfgang Joop för att utnyttja hans annorlunda efternamn och speciella talanger och bildade företaget JOOP år 1981.

JOOP tillverkar förutom kläder även solglasögon, smycken, skor, kosmetika och sist men inte minst parfymer. Den första JOOP parfymen lanserades endast två år efter att företaget bildats och sedan dess har JOOP varit känt för deras annorlunda parfymer och flera JOOP parfymer har fått utmärkelser och mycket uppskattning.

Det som är lite kännetecknande för JOOP parfymer är att de tillverkar parfymer som sällan lämnar dig oberörda. Väldigt många av de som köper JOOP antingen älskar eller hatar parfymerna, men vissa JOOP parfymer har lyckats med konsstycket att få nästan alla att gilla eller älska doften, vilket inom parfymvärlden är väldigt sällsynt då ens doftsinne är så pass inviduellt.

Välkända JOOP parfymer för män

Det finns en hel drös olika JOOP parfymer och för att hitta rätt kan det vara bra att känna till några av de mer uppskattade JOOP parfymerna.

JOOP Homme

JOOP Homme är en parfym för herrar som kan beskrivas som en sensuell och orientalisk doft som avger en unik och söt doft som står ut bland mängden. Det här är en doft som inte lämnar dig oberörd och som många hatar och men ännu fler älskar och inte kan tänka sig att bära något annat. Oavsett vilket så lyckas du i alla fall med att väcka uppmärksamhet med JOOP Homme och kom ihåg att om den här doften går väl ihop med din personlighet och din naturliga doft så kommer den uppskattas av alla omkring dig.

Toppnoterna i JOOP Homme doftar av citrusfrukter så som mandarin och citron, bergamott och apelsinblommor. Hjärtat är av blommig karaktär och innehåller dofter av jasmin, kanel och liljor. Basen består av söta dofter av vanilj blandat med tonka bönor, patchouli och mysk.

Joop Thrill

Thrill är en JOOP parfym som marknadsförs som en sexig parfym för äventyrslystna individer. JOOP Thrill finns som separata parfymer för både kvinnor och män.
Thrill for men öppnar med friska och sexiga dofter av lavendel, grönt äpple och bergamott. I överlag är det här en träig doft med starka inslag av vanilj som faller de flesta i smaken. Den här JOOP parfymen kan bäras både under dagen och kvällstid samt passar väl till både våren och hösten.

Joop parfymer för kvinnor

JOOP Thrill for Women

JOOP Thrill for women är ett beskrivs som ett sensuellt elixir för spännande och energiska kvinnor.
Den här JOOP parfymen inleder med blommiga och fruktiga toner lilja och persika. Hjärtat består av mimosa och iris. Basen i sin tur doftar av tonka bönor, vanilj och sandelträ.

Joop Le Bain Joop! for women

Det här är en orientalisk blommig Joop parfym för kvinnor Toppnoterna är apelsinblomma, bergamot och citroner. Hjärtat består av sandelträ, rosor och jasmin. Basen består av Tonkabönor, patchouli, mysk och vanilj.

Var kan jag köpa Joop parfymer?

Joop parfymer kan vara lite svårare att hitta, men affärer som Nordicfeel och parfymhuset har Joop parfymer.