Jimmy Choo parfym

Jimmy Choo är en modedesigner från Malaysia som är mest känd för hans hadgjorda skor för kvinnor. Jimmys familj hette egentligen Chow men på grund av ett stavfel på hans födelseattest så fick Jimmy heta Choo.

Jimmy Choo jorde hans första sko redan vid 1 års ålder blev senare en student vid Cordwainers Technical College i Hackney. För att finansiera hans utbildning jobbade Jimmy Choo som städare på en skofabrik och i olika restauranger. Det var också i Hackney som Jimmy öppnade hans första skoverkstad. Så småningom hamnade Jimmy Choos skor i magasinet Vogue och efter det tog det fart på allvar.
Jimmy Choo parfym

Idag är Jimmy Cho ett acessoarmärke som tillverkar betydligt mer än bara skor och det är också därför som de ganska nyligen gav sig in på parfymmarknaden.

Jimmy Choo har för närvarande bara en populär parfym som heter just Jimmy Choo och Jimmy Choo Eau de Toilette.
Jimmy Choo parfymen kännetecknas av att den är feminim och sensuell och innehåller bland annat indonesisk patchouli, päron och apelsin.

När Jimmy Choo parfymen lanserades så ställde själva chefdesignern Tamara Mellon upp och poserade som modell med ett mycket lyckat resultat. Mellon har också deisgnat själva flaskan till Jimmy Choo arfymen helt själv och hon hämtade inspiration från Murano glas.

Var kan jag köpa Jimmy Choo parfym?

Du kan köpa Jimmy Choo parfymer här och här..