Jennifer Lopez parfym

Jennifer Lopez är en nästan komplett stjärna. Redan som liten visste Jennifer Lopez att hon ville hålla på med dans och musik. Jennifer Lopez blev dock en riktigt berömd filmstjärna och hennes kurviga rumpa blev den stora snackisen bland hårt tränande amerikanska hemmafruar. Det hölls t.o.m. speciella kurser för att uppnå ”Jennifer Lopez famous butt”. Nuförtiden är Jennifer Lopez mest känd för hennes musik och har haft många hitlåtar bland andra ”on the floor” . På senaste tiden försöker Jennier Lopez nylansera sig som JLo och hon är för tillfället en av domarna i American Idol.

Som det anstår många celebriteter försöker de tjäna extra pengar genom att lansera en egen parfym. Jennifer Lopez var tidigt ute med egna parfymer och är därför starkt representerat på parfymmarknaden idag. Du kan hitta hela 19 Jennifer Lopez parfymer.

Av förståeliga skäl finns det främst Jennifer Lopez parfymer för kvinnor. Det går bara at hitta en JLo parfym för män Jennifer Lopez Deseo For Men. De övriga parfymerna är renodlade damdofter.

Kända Jennifer Lopez parfymer

Jennifer Lopez Love and Light: Jennifer Lopez Love and Light har en flaska inspirerad utav Jennifer Lopez kurviga former. Den här parfymen lanserades 2011 och har dofter av bland annat mandarin, jasmin samt rosor.

<p></p>
Jennifer Lopez Glow: Glow var den första Jennifer Lopez parfymen som lanserades och blev snabbt väldigt populär. Glow fick sådana försäljningsframgångar att andra filmstjärnor och artister snabbt ville vara med och Glow inspirerade därför till en rad olika ”Kändisparfymer”.

<p></p>

Glow har doftnoter av grapefruk, jasmin, vanilj ros m.fl och kan beskrivas som en fräsch och ren doft som påminner en aning om tvål.
Jennifer Lopez Love & Glamour: Love & Glamour lanserades på marknaden 2010. Doftnoterna består av bland annat mandarin, orkidé, kokosnät, jasmin, sandelträ m.m.