Jennifer Aniston parfym

Jennifer Aniston är en celebritet som på egen hand lyckats hålla stora delar av skvallerpressen i liv. Inte för att hon ställer till med överdrivet många skandaler utan av någon anledning är hennes privatliv av stort allmänt intresse. En av anledningarna till det stora intresset kring Aniston kan vara att hon av många upplevs som en sympatisk person.

När Jennifer Aniston bestämde sig för att göra en egen parfym ville hon först att det skulle gå under namnet Lolavie, men av någon anledning så bytte hon namn till det mindre vågade alternativet Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston ville att hennes parfym ville hon att den skulle få en stark personlig prägel. Därför ska Jennifer Aniston parfymen vara en kombination av de dofter som Jennifer själv har starka minnen av.

Jennifer växte upp i Kalifornien och varje gång hon känner lukten av jasminblommor så påminns hon om sommarnätterna där. Vidare så är Jennifer Aniston parfymen inspirerad av från saltvatten saltvatten och tropiska oljor vilket enligt Aniston skapar en känsla av äkta lycka hos henne.

Förutom blommiga inslag har Jennifer Aniston också en bas av mysk för att komplementera de mer upplyftande dofterna.

Flaskan till Jennifer Aniston parfymen är inspirerad av Frank Gehry’s byggnader eftersom Jennifer Aniston har ett starkt intresse för arkitektur. Jennifer Aniston har också en stark kärlek till havet och det är därför det löper en våg längs undersidan på flaskan.