Hugo boss parfym

Hugo Boss är ett tyskt varumärke som grundades år 1924 i Metzingen i Tyskland. Företaget fick sitt namn efter grundaren Hugo Boss och idag är företaget extremt framgångsrikt inom herrparfymer och kläder.

Hugo Boss har anklagats för att ha använt krigsfångar under andra världskriget för produktion i deras fabriker. Hugo Boss har tvingats betala skadestånd till de som överlevt och jobbat i deras fabriker.

Hugo Boss är ett varumärke som finns i de flesta parfymaffärer eftersom det är väldigt omtyckt. Hugo Boss herrparfymer är speciellt omtyckta och företaget har mängder med dofter som sålt riktigt bra.

Hugo boss parfymer för herrar

Hugo Boss Just different:Det här är en mycket populär Hugo Boss parfym för herrar och den representeras av ingen mindre än Jared Leto i reklamkampanjen. Hugo Boss Just Different förnyades 2011 och resultatet är en modern och maskulin doft.

Toppnoterna i Hugo Boss Just different doftar av övervägande mint och hjärtat består av fresia, koriander och basilika. Basnoterna består av Patchouli och Cashmeran.
Hugo Boss orange: Det finns flera Hugo Boss parfymer för män med namnet orange. Bland annat Orange Made For Summer, och Hugo Boss Orange charity. Hugo Boss Orange made for summer är en parfym som doftar av bland annat mint och passionsfrukt. Det här är en Hugo Boss parfym som passar bäst att bäras under dagen och när det är varmt ute.

Hugo Boss parfymer för damer

Hugo Boss Deep red: Deep red är en Hugo Boss parfym vars marknadsföring inriktar sig till starka, oberoende och aktiva kvinnor. Toppnoterna består av svarta bland annat mandarin, svarta vinbär, päron och blodapelsin. Denna fruktiga och attraherande öppning på parfymen följs av sensuella dofter så som ingefära, freesia och hibiskus. Basen i Hugo Boss Deep red utgörs av vanilj, kaliforniskt sendelträ och mysk.

Hugo Boss Orange Sunset: Det här är en Hugo Boss parfym för damer som med sin doft vill förmedla en glad och lite flirtig känsla. Det här är en sommarparfym som doftar av mandarin och bergamott lagd på basnoter av vanilj och sandelträ.

Hugo boss Femme: Det här är en romantisk och drömmande Hugo Boss parfym åtminstone är det de känslorna den här parfymen är tänkt att väcka hos både kvinnor och män. Parfymen öppnar med svarta vinbär och svaga nyanser av fresia. Hjärtat är blommigt med dofter av ros, lilja samt jasmin från Madagaskar. Basen i denna Hugo Boss parfym bestå av mysk, citron träd och aprikos.