Hitta billig parfym på nätet

Vem vill betala mer än du måste för parfym? Här kommer 6 grymma tips för att hitta billiga parfymer på nätet.

1. Jämför priser: Det första du bör göra för att hitta billiga parfymer på nätet är att jämför priser. Du känner förmodligen till ett par jämförelsesidor där du kan söka de parfymer du är intresserade utav och sortera dem på volym och pris. Några bra prisjämförelsesidor för parfymer är Prisjakt.se och Pricerunner. Det finns även fler hemsidor där du kan jämföra och hitta billiga parfymer som bland annat kelkoo.se och Ciao.se.
2. Importera parfymer: Att jämföra parfympriser på butiker i Sverige är ett första steg, men för vill du hitta de bästa och billigaste priserna så bör du även jämföra med utländska parfymleverantörer. Det är inte garanterat att det blir billigare för att du importerar. Vanligtvis kostar populära parfymer lika mycket utomlands, men mindre kända parfymmärken kan vara mycket billigare utomlands än i Sverige. En sida där du kan importera parfymer hos är Cheapsmells.com
3. Handla på köp och säljsajter: Dagligen sker det mängder med felköp när det kommer till parfymer. Populära parfymer som har fått bra omdömen passar många personer – men knappast alla. Ens egen unika doft måste gå väl ihop med parfymen och de parfymer som inte gör det blir ståendes i toalettskåpet. Många försöker dock att sälja av deras nästan nya parfymer på köp och sälj sidor så som Blocket.se eller Tradera. Du kan få riktigt billiga parfymer genom att köpa begagnade parfymer.
Det finns tyvärr vissa risker med att köpa parfymer via blocket och Tradera och det är att det kan röra sig om förfalskningar. På Tradera kan du dock se hur pass pålitlig försäljaren är.
4. Budgetparfymer: Istället för att köpa en dyr parfym kan du köpa två eller tre billiga dofter som ändå håller hög kvalitet. De flesta billig parfymerdoftar okej och vissa doftar till och med ganska dåligt, men det finns förvånansvärt lyckade parfymer bland budgetparfymerna. Googla dig fram till recensioner för respektive märke och du kommer snabbt hitta billiga och bra parfymer.
Några billiga parfymmärken är bland annat..
Mexx
David Beckham
Ferrari
Benetton
Bruno Banani
Paris Hilton
Adidas
Puma
En uppskattad och billig parfym som du kan köpa på flera ställen på nätet är Ferrari Black edt för män.

5. Handla på parfymreor: Då och då måste parfymbutikerna på nätet uppdatera deras sortiment. Då blir det ofta rea på de återstående produkterna och du kan hitta parfymer riktigt billig. Vanligtvis så listas inte dessa reor på prisjämförelsesidorna så att surfa runt och jämföra lönar sig.
6. Köp små flaskor: Om du inte vill lägga flera hundra kronor på en parfym som du aldrig doftat på så kan du köpa små parfymflaskor på 5ml istället. Dessa flaskor kostar vanligtvis mellan 40-100 kronor och är ett bra sätt att både prova på nya dofter, men även ett billigt sätt att kunna variera mellan flera olika dofter efter humör och tidpunkt.