Gucci parfym

Gucci är ett av världens mest välkända klädmärken och grundades av Guccio Gucci år 1921. Gucci utmärkte sig för hans talang att bearbeta läder. Gucci blev mycket inspirerad när han besökte Savoy Hotel i London och såg de exklusiva och eleganta resväskorna och klädstilen som hotellets besökare var klädda i. Gucci beslöt sig därför att återvända till Florence och försöka kombinera hans intryck från London med de traditionella kunskaper inom handarbete som fanns i Florence.

Guccis läderprodukter blev åtråvärda, men under andra världskriget uppstod det brist på läder. Gucci kom dock på innovativa lösningar och började tillverka eleganta väskor av alternativa material så som hampa, lin och bambu. Detta medförde att Gucci överlevde och Guccio Guccis son och senare barnbarn ledde Gucci till ett expansivt lyxföretag.

Guccis klassiska logotyp (GG) togs i bruk 1960 och 1974 lanserades den första Gucci parfymen. Guccis debutparfym hette Gucci No.1 och sedan dess har Gucci släppt över 30 olika Gucci parfymer varav vissa av dem nästan har fått legendariskt status inom parfymvärlden.

Gucci Rush

Rush är en Gucci parfym som finns I flera olika versioner. Bland annat Gucci Rush för både kvinnor och män och även en nyare version av parfymen som heter Gucci Rush 2 och sommarparfymen Gucci Summer.

Gucci Rush Gucci for women

Det här är en populär Gucci parfym och den andra parfymen som Gucci släppte för kvinnor. Gucci Rush levereras i en intressant och annorlunda förpackning som liknar en smal rektangulär box. Namnet Rush kommer från liknelsen man får nr man tar en stimulerande drog och de är också vad den här Gucci parfymen gör. Gucci Fresh for women är en förförande doft som passar bra att bära på en kväll fylld med fest och äventyr.Gucci Rush är en parfym som innehåller många spännande inslag av bland annat turkisk ros, vanilj samt jasmin.

Gucci har även släppt doften Rush 2 som är en blommig parfym som lämpar sig väl att bära under en varm sommar -eller vårdag.

Gucci Flora for women

Flora är en Gucci parfym som riktar in sig till en yngre public. Enligt Gucci själva är den tänkta användaren utav den här parfymen en ung sensuell kvinna. Toppnoter i Gucci Flora består av citrusfrukter och pion och basen utav sandelträ.

Gucci Sport Gucci for men

Det här är en ganska ny, men populär Gucci parfym för män. Toppnoterna i denna friska parfym består utav grapefrukt, mandariner och det här är en utmärkt parfym att bära under sommaren och våren.

Var kan jag köpa Gucci parfymer?

Gucci parfymerkan du köpa billigt i flera butiker på nätet. Lista kommer inom kort.