Fahrenheit parfym

Fahrenheit är en Christian Dior parfym som är en av de mer populära parfymerna för män. Christian Dior är en världskänd desginer som bland annat gjort en otrolig resa för att skapa hans företag. Christian Dior har även haft Yves Saint Laurent som hans assistent.

Den första parfymen från Christian dior kom redan 1947 och sedan dess har det rullat på. Idag tillverkar Dior parfymen för en väldigt bred kundgrupp. Dior parfymen finns för kvinnor, män, tonåringar och till och med bebisar. Den här texten avhandlar en av Diors mest framgångsrika och speciella parfymer nämligen Fahrenheit.

Aqua Fahrenheit Dior for men

Aqua Fahrenheit är en väldigt maskulin parfym. Fahrenheit dior öppnar med en stark doft av italienska citroner och grapefrukt. Hjärtat består av bland annat viol och mint och basen doftar bland annat utav läder. Den här Aqua Fahrenheit parfymen passar att bära både under dagen och kvällen, men helst under sommaren och våren.

Fahrenheit Absolute Dior for men

Absolute Fahrenheit är en mer mörk och intensiv parfym än originalet. De populära aromerna i Fahrenheit har förstärkts ännu mer i den här versionen. Violdoften är också mer intensiv i den här versionen av Diors populära Fahrenheit parfym.

Fahrenheit 32 Dior for men

Den här Fahrenheit parfymen skiljer sig lite från de övriga. Fahrenheit 32 har starka inslag av vanilj och är till och med lite blommig. Det råder dock ingen tvekan om att Fahrenheit är en parfym för män.
Fahrenheit 32 är inte förknippad med någon särskild årstid och kan bäras året runt. Den passar lika bra att bära under dagen till arbetet/skolan som till festen.