Escada Parfym

Escada är en internationell tillverkare av lyxprodukter så som fashionabla klädesplagg och parfymer. Escada grundades av  Margaretha och Wolfgang Ley in 1978 i  Munich. Margaretha hade svenskt ursprung och var en känd modell som bland att vunnit miss Sweden.

Escada nådde stor framgång med hjälp av färgglada och ovanligt stylade klädesplagg. Escada kombinerade även deras klädesplagg med broderier och stickade inslag på ett lyckat sätt.

Escada parfymer började tillverkas redan år 1990 och på portugisiska betyder Escada ”trappa”. Under årens lopp har många Escada parfymer blivit favoriter och vunnit utmärkelser. Kända Escada parfymer är bland andra Chiffon Sorbet, Escada Collection samt Lily Chic. Idag finns det en hel del nya parfymer från Escada somdu kan läsa om på listan nedanför.

  • Escada marine groove: Presenterades år 2009 som en Escada parfym i begränsad upplaga. Escada Marine Groove är en blommig och fruktig parfym som är sammansat av mysk, pion och passionsfrukt.
  • Escada magnetism:Lanserades år 2003 och är en Escada parfym med orentialisk doft. Toppnoterna i Escada Magnetism är melon, ananas och  svarta vinbär. Escada är en mycket kvinnlig parfym med bastoner av vanilj.
  • Escada parfym sunset heat: Är en parfym som finns i två olika versioner – en för kvinnor och en för män. Den kvinnliga Escada parfymen skapades redan 2007 och är en parfym som lämpar sig bäst i varma klimat eller på sommaren. Sammasättningen i Escada Sunset Heat består av friska och exotiska frukter som skulle göra grunden för en fantastisk musli. Eller vad sägs om ananas, mangom kokos och papaya
  • Escada parfym ocean lounge:Är en parfym som liksom många andra av escadas parfymer inkluderar en hel del doftinslag från frukter. Toppnoter är Litchi, plommon, päron och jordgubb. Basnoter  är bland annat vanilj.

 

Var kan jag köpa Escada parfym?

Escada parfym kan köpas hos många parfymbutiker online. Bland annat parfym.se Vivamondo.se samt många fler.