Ed Hardy parfym

Ed hardy parfym

Don Ed Hardy är en amerikansk designer från San Fransisco som föddes 1945. Ed Hardy intresserade sig tidigt för japansk tatueringskonst och reste också iväg och studerade japan. Det här blev en stor passion för Ed Hardy och på sitt eget sätt kombinerade han amerikansk och japansk tatueringsstil till ett väldigt lyckat koncept. Don Ed Hardy har släppt inte mindre än 25 böcker om tatueringskonst och räknas av många som självaste grundaren av modern tatuering.

Don Ed Hardy blev som sagt mycket uppmärksammad för hans konst och den franska modedesignern/entrepenören Christian Audigier såg stora möjligheter för Ed Hardys konst och kläder. Christian Audigier var en framgångsrik entreprenör och hade tidigare bland annat arbetat för varumärken som Diesel. När han lanserade klädmärket Ed Hardy blev det snabbt en sensation och kläderna bars av kända personer så som Madonna, Britney Spears, Snoop Dogg och Sylvester Stallone.

Eftersom Christian Audigier är en sann entreprenör så vill han gärna expandera succén med Ed Hardy. Därför har Ed Hardy lanserat en egen parfym. De första Ed Hardy parfymerna hette hette Ed Hardy for Women och Ed Hardy for men och kom ut 2008. Christian Audigier har blivit så inspirerad av parfymindustrin att han till och med har lanserat ett eget parfymvarumärke under hans eget namn.

Ed Hardy Hearts and Daggers: Det här är en en Ed Hardy parfym som finns både för män och kvinnor.

Ed Hardy Hearts and Daggers for him: Toppnoterna består av päron och Martini. Hjärtat av rosmarin, peppar, papaya och basen består av sandelträ patchouli.

Ed Hardy Hearts and Daggers for Her: Den här Ed Hardy parfymen har toppnoter som doftar av blodapelsin, och äpple. Hjärtat doftar av bland annat äppelblomma och jasmin och basen består av mysk.

Ed Hardy Born Wild for Men: Det här är en Ed Hardy parfym som beskrivs modig och äventyrlig. Skaparen av den här parfymen heter Olivier Gillotin.
Den här Ed Hardy parfymen öppnar med kryddiga toner av kardemumma och äpple. Andra dofter du kan hitta i den här Ed Hardy parfymen är jasmin, rosa peppar, och ett mystisk träslag som heter Palo Verde.

Ed Hardy Love & Luck for men: Den här parfymen är inspirerad av nattlivet i Tokyo. Även den här parfymen skapas i samarbete med Olivier Gillotin. Parfymen öppnar med citrus, bergamott mandaring och apelsin. Hjärtat består av absint, cypress, salvia och viol. Basen består av mysk och cederträ.

Ed Hardy Love & Luck for women: Det här ären parfym som används bäst under dagtid. Toppnoterna är blodapelsinoch bergamot. Hjärtat består av svarta vinbär, rosa peppar, plommon och jasmin. Basen i sin tur doftar av patchouli mysk och sandelträ,

Var kan jag köpa Ed Hardy parfym?

Om du vill få så billiga priser som möjligt på Ed Hardy parfym å bör du handla i speciella parfymbutiker på nätet som till exempel. (lista kommer snart)