David Beckham parfym

Att David Beckham är en av världens mest kända fotbollspelare har väl knappast undgått någon. Förutom en erkänt duktig fotbollsspelare är David också unik trendsättare. David Beckham har experimenterat med många framgångsrika stilar och han har medverkat i många mycket uppmärksammade reklamkampanjer. David Beckham är en idol för väldigt många människor eftersom han symboliserar en dröm genom att bli en av de bästa på något så kan man få det man ill ha. David Beckham är idag rik, berömd, snygg och tillsammans med en nästan lika känd kvinna Vicktoria Beckham. Med andra ord har han uppnått det många har som livsmål.

Vid sidan av fotbollem är David involverad inom olika välgörenhetsorganisationer som bland annat delar ut rullstolar till rörelsehindrade personer och kämpar för att motverka både malaria och aids.

Namnet David Beckham är med andra ord ett starkt varumärke så det är inte särskilt förvånande att det dykt upp David Beckham parfym. Några olika David Beckham dofter är..

• David Beckham Homme
• David Beckham instinct
• David Beckham intimately
• David Beckham signature

Flera av dessa olika olika Beckham parfymer finns i olika versioner. Här följer en lista på några välkända David Beckham parfymer.

Kända David Beckham parfymer

David Beckham Instinct parfym
Det finns en hel uppsjö med olika David Beckham parfymer och det kan vara svårt att veta vilka som är bra och vilka som man kanske ska undvika. Därför har här gjorts en lista på David Beckham parfymer som fått bra omdömmen . Om man ska hårdra heter parfymerna egetligen David & Vicktoria Beckham parfymer.

David Beckham Homme: Levereras i en stilren flaska och har en mycket träig och kryddig doft. David Beckham Homme är en parfym som är mycket uppskattad och doftar av ingefära, mahogny, patchouli pch mysk.

David & Victoria Beckham signature for him/her: Finns I två versioner. En för män och en för kvinnor. Den för män har snäppet bättre kritik men båda är uppskattade och som alltid är det ditt inviduella smak och tycke som ska välja din parfym. Signature for him är en Beckham parfym som doftar av mandari, vattenmelon, lantana blomma. Basnoterna är ekomossa och patchouli. Singature for her doftar av bland anat äpple och vanilj.

Några andra David Beckham parfymer som har gått hem är Beckham David & Victoria Beckham Intimately for women och David & Victoria Beckham for men Intense Instinct.