Clean Parfym

Clean grundades av år 2003 av Randi Shinder. Randi Schinder grundade företaget eftersom hon letade efter en parfym som kunde efterlikna doften av ren tvål och den fräscha känslan man får när man är nyduschad. Randi Schinder hittade dock ingen sådan parfym och grundade därför varumärket Clean.

Clean parfymer skiljer sig mycket från andra parfymer genom att endast ha som mål att du doftar rent och fräscht istället för att du doftar av parfym. Därför är det lätt hänt att folk tror att det är tvättmedlet till dina kläder eller ditt schampo som doftar när du använder Clean parfymer.

Det är väldigt olika om man tycker om Clean parfymer eller inte. Förväntar man sig en klassisk parfymdoft kan man bli lite besviken eller förvirrad. Vill man däremot ha en doft för att dofta fräsch under vardagen kan Clean parfymer var något för dig.

Olika Clean parfymer

Clean parfym Warm Cotton: Warm Cotton är en Clean parfym som doftar av amber, mysk och jasmin. Det här är en doft som för tankarna till nytvättade kläder och kan fungera som en unisex parfym.

Clean Fresh Laundry: Det här är Clean parfym som liksom ovanstående för tankarna till tvättmedel och kläder tagna direkt ur tvättmaskinen. Den här doften består av bland annat apelsin, lime, jasmine, ros och bomullsblomma.

Clean man Clean for men: Det här är precis som namnet säger ett alternativ för de män som vill bära en Clean parfym. Toppnoterna består av lavendel, jordgubbar samt blodapelsin. Hjärtats doftar mest av lime och basen består av patchouli och mysk.

Outdoor Shower Fresh: Det här är en parfym för kvinnor som doftar ganska starkt och påträngande i början, men som sedan mjuknar i dess framtoning och efter ett tag doftar som ren tvål. Den här Clean parfymen doftar av bland annat vattenlilja, sandelträ och bergamot.

Var kan jag köpa Clean parfym?

Att hitta återförsäljare av Clean parfym är inte särskilt svårt. Du hittar det oftast hos andra butiker som är specialiserad epå parfymer. Lättast är förstås att hitta Clean parfymer på nätet. …