Carolina Gynning parfym

Carolina Gynning växte upp i falsterbo och beskriver sig själv som en ganska blyg konstnärlig intresserad ung tjej som gick på estetiska programmet i lund. Detta ändrades dock drastiskt och Carolina Gynning jobbade vid sidan av gymnasiet som modell. Därefter avancerade Carolina Gynning till att göra utvik i diverse tidningar och vidare till den svenska versionen av Big Brother som hon även lyckades att vinna. Senare har Gynning figurerat i olika tv-shower som Lets Dance, och varit programledare i bl.a. programmet Förkväll och sommarkrysset. Gynnings karriär slutar inte där utan hon har i bästa kändsistill skrivit en bok som heter Ego Woman och som grädde på moset har Gynning sitt eget parfymmärke Carolina Gynning.

Olika Carolina Gynning parfymer

Carolina Gynning har som första svenska sitt eget parfymmärke och hon har lanserat en rad olika dofter med namnet Carolina Gynning Go girl, Go red samt Passion. Carolina Gynning har fått hjälp av Scandinavian Cosmetics för att utveckla dofterna och den försa parfymen som lanserades var Go Girl.

Go Girls toppnoter dofter av viol och lime. Mellannoterna eller hjärtat bestå av bland annat persika, apelsinblomma och basen av sandelträ, cederträ, mysk, samt mandel. På det hela taget beskrivs Go Girl som en ganska fruktig parfym som är ganska lätt att tycka om. Många tycker att parfymen är god men att den avdunstar ganska snabbt från kroppen, så att dosera mera kan vara nödvändigt.

Go Red i sin tur är även den en blommig Carolina Gynning parfym men toppnoterna består av grön citrus och basen består av vanilj och mysk.

Passion är en förförisk kvällsparfym av Carolina Gynning. Doften är en blandning av fruktighet och kryddighet vilket ska resultera i en feminim och flirtg parfym. Toppnoterna består av Rosépeppar, Rosa grapefrukt, svartpeppar. Hjärtnoterna består av kanel, persika samt patchouli. Basnoterna i sin tur består av benzoin, vanilj, sandelträ och granbalsam.

Hur mycket kostar Carolina Gynnings Parfym?

Carolina gynning parfymer är ganska snälla mot plånboken. Bäst priser hittar du naturligtvis på nätet där du kan hitta valfri Carolina Gynning parfym i 15, 30 ml flaskor för under 200 kronor.