Bruno Banani parfym

Bruno Banani är ett tyskt varumärke för underkläder som grundades år 1994. Bruno Bananis slogan är ”Not for everybody” och företaget är ett känt för deras våghalsiga och extrema reklamkampanjer. Bland annat har Bruno Bananis testat deras underkläder på snowboardåkare som åkt ut för brant lutande backar. Vidare har Bruno Banani velat testa deras underkläder i rymden och de lyckades även med det genom att låta Nikolai Budarin bära dem under hans vistelse på den ryska rymdstationen MIR. Det var inte nog för Bruno Banani och de ville också trycktesta deras underkläder på botten av Bermudatriangeln.

Med hjälp av extrema reklamkampanjer vill Bruno Banani bygga deras image, men det är också ett smart sätt att få marknadsföring eftersom tidningar/bloggar gärna skriver om Bruno Bananis extrema reklamkampanjer.

Kännetecknande för Bruno Banani parfymer är att de har en ganska låg prisnivå men ändå levererar en doft som håller samma kvalitet som mycket dyrare parfymer. Bruno Banani parfymer finns för både män och kvinnor. Bruno Banani har olika parfymserier som Magic och Pure. Bruno Banani säger sig rikta sig in på människor som inte är alltför seriösa och har ett stort sinne för ironi vilket också avspeglas i Bruno Banani parfymernas reklamkampanjer och namn som till exempel ”Scent from Heaven” och ”Scent from Hell”.

Bruno Banani Magic Man

Magic man är en Bruno Banani parfym som enligt företaget själv vänder sig till karismatiska, maskulina och charmiga män. Magic mans toppnoter doftar av kardemumma, svartpeppar och rökelse. Hjärtat i denna Bruno Banani parfym innehåller aromer av denna bland annat kakao och trä. Basen i Magic Man innehåller bland annat patchouli.

Bruno Banani Magic Women

Magic Women levereras i en spännande flaska med kurviga former. Magic Women är en Bruno Banani parfym som beskrivs är tänkt att fungera som en sexig och förförande parfym. Dofter som du kan avläsa i Magic Women är bl.a. passionsfrukt, melon, smultron och sandelträ. Den här parfymen bärs bäst under dagen en fungerar bra under alla årstider.
Bruno Banani Pure man

Det här är en parfym som bäst lämpar sig under vintern och doften kan beskrivas som en parfym med starka träaktiga och kryddiga inslag. Toppnoter är mandarin, apelsin, bergamott, grapefrukt och kardemumma. Hjärtat bestå av jasmin, cederträ och basen består av sandelträ, samt mysk.

Bruno Banani Pure woman

Pure Women är en Bruno Banani parfym som passar bäst att användas dagtid under sommaren. Parfymen levereras i en rosa flaska av glas och har gått hem väl hos användarna. Några av de dofter du kan hitta i denna Bruno Banani parfym är bl.a. svarta vinbär, grön tangerin och mang

Beställ Bruno Banani parfymer på nätet

Du kan enkelt beställa Bruno Banani parfymer till riktigt låga priser hos några av följande affärer…(lista kommer snart)