Beyonce parfym

Beyoncé Giselle Knowles är en känd amerikansk artist. Beyonce kansk är mest känd för hennes roll i gruppen Destinys Child som har sålt tiotals miljoner skivor. Beyonce har dock haft en egen solokarriär som, även den varit mycketframgångsrik. Beyonce är också en kvinnlig artist som dominerat den amerikanska listan Billboard Hot 100 som få andra har gjort.

Beyonce är också en av de kändisar och artister som tjänar och har tjänat absolut mest. Beyonce har bland annat hamnat på topp på Forbes topp 100 lista. Hon har bland annat varit den kändis under 30 år som tjänat mest i världen för att nämna ett exempel. Beyonce är tillsammans med en annan riking nämligen Jay Z.

Beyonce har en egen parfymkollektion som inte är jätteomfattande eftersom den första parfymen lanserades 2010. För närvarande har Beyonce 6 olika parfymer ute på marknaden för kvinnor. Dessa parfymer heter Heat, Heat Rush, Heat Ultimate Elixir, Midnight Heat, Pulse samt Pulse summer edition.

Beyonce Heat: Heat är den första Beyonce parfymen. Beyonce har förutom egna parfymer representerat andra parfymmärken så som Armani och Tommy Hilfiger vilket gör hela situationen lite komplicerad.

Heats flaska är inspirerad utav passionerad eld och är n blommig och fruktig parfym men ävervägande dofter av persika och tonkabönor.

Heat Rush: Heat Rush är en mycket omtyckt Beyonce parfym som lämpar sig väl att bära på våren och sommaren under dagen. Hållbarheten är dock inte den längsta så var beredd att använda ganska mycket. Det här är en elegant parfym som är anpassad för dagliga möten och innehåller dofter av bland annat blodapelsin, körsbär, mangoblommor och honung.