Avril Lavigne parfym

Avril Lavigne är en kanadensisk musiker som igenom när hon var endast 17 år gammal. Avril Lavigne är således en av de yngsta artisterna som uppnått toppplaceringar på topplistor i både USA och Storbritannien. Förutom musiker är Avril även skådespelare och designar kläder samt har hennes eget parfymmärke.

Avril Lavigne har som många andra musiker produktreklam i deras musikvideor för till exempel tv-apparater och mobiltelefoner. I vissa av hennes musikvideor som till exempel ”what the Hell” kan du också se att Avril Lavgignes parfymen syns på olika ställen. Avril Lavigne har på ett framgångsrikt sätt utnyttjat hennes kändisskap för att göra reklam för parfymen.

Välkända Avril Lavigne parfymer är bland annat Black Star. Du kan köpa Avril Lavigne Black Star i förvånansvärt många olika storlekar från 10-100ml. Ofta säljs Black Star parfymen i presentförpackning som också innehåller en body lotion och deo.

Black Star är en Avril Lavigne parfym som är i en uppseendeväckanda rosa nyans. Parfymen doftar bland annat av svarta plommon och mörk choklad.

Avril Lavignes parfym Black Star riktar främst in sig mot yngre kvinnor och tjejer. Det finns även fler dofter från Avril Lavigne bland annat Hidden rose samt forbidden rose.

Var kan jag köpa Avril Lavigne parfym?

Information om var du kan köpa Avril Lavigne parfym dyker upp här inom kort.